Hidroszféra

Merülőhelyek:

Helyek ahol jó merülni:

A búvárok sok csodálatos hely közül választhatnak merülési célpontjaik megtervezésekor. Egy pár általam is látogatott merülőhelyet szeretnék bemutatni itt az oldalon:

Málta

Legkedvesebb merülőhelyim Máltán találhatok talán nem véletlen ez hiszen merüléseim nagy százalékát ezen felségvizeken hajtottam végre. Dolgoztam is Máltán mint búvároktató, így mondhatom elég jól ismerem a legnépszerűbb merülőhelyeket. Mindazonáltal, hogy bizonyítsam nem vagyok ok nélkül vagyok teljesen elfogult. Ki kell emelni, hogy Málta és Gozo a híres Diver magazin DIVER Awards 2013 -as versenyén (melyet az olvasók szavazatai alapján hírdetnek ki) a 2. legnépszerűbb búvár uticél lett 2013-ban. Köszönheti ezt kellemes vízhömérsékletének, élővilágban gazdag vízeinek és természetesen a rengeteg roncsnak melyek száma évről-évre bővül a szigetek körül. Ezek a hajók kifejezetten a búvárok kedvéért kerülnek elsülyesztésre.
Itt találsz részletesebb leírást Málta merűlőhelyeiről

Magyarország

Magyarországon sajnos nincs tenger, de édes vizű tavakban bővelkedünk szernecsére, így hazánkbanis több nagyszerű merülő hely közül választhatunk merülési célpontot. A következőkben ezen helyek bemutátas következik búvár szempontból. Magyarország népszerűbb merűlőhelyei